Visita á empresa Congalsa, situada no municipio coruñés de A Pobra do Caramiñal.
Congalsa é unha empresa con 30 anos de historia, dedicada a elaboración de alimentos precociñados ultraconxelados a base de pescado e marisco. Especialistas en aperitivos e tapas con unha oferta adaptada ao canal HORECA e I+D.
Conta con 4 plantas de produción e unha fábrica separada dedicada exclusivamente a elaboración de producto sen gluten. Ademais de ser empresa certificada con selo de pesca sosteñible e primeira empresa do sector en unirse a iniciativa de protección das pesquerías SFP.
Dirección do evento
Pol. Ind. a Tomada, Aldea Tomada, Parcela 13, 15940 A Pobra do Caramiñal, A Coruña
Puntos de recollida de persoal
Coruña, FUAC
Hora de saída
09:00
Titor/a contacto
Javier Cobas Bestilleiro
Teléfono contacto
615 325 046
Lugar de recollida
15011 la, Paseo Rda., 47, 15011 A Coruña
Coruña, Campus Elviña
Hora de saída
09:15
Titor/a contacto
Javier Cobas Bestilleiro
Teléfono contacto
615 325 046
Lugar de recollida
Rúa José María Luengo Martínez, 15, 15008 A Coruña
Santiago de Compostela, Campus Vida
Hora de saída
10:15
Titor/a contacto
Javier Cobas Bestilleiro
Teléfono contacto
615 325 046
Lugar de recollida
Rúa de Lope Gómez de Marzoa, 3, 15706 Santiago de Compostela, A Coruña